[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
ارسال مقاله::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: مجله تخقیات کیفی در علوم سلامت ::

این مجله از سال ۱۳۷۹ تا مهر ماه ۱۳۹۰ تحت عنوان مجله دانشکده پرستاری مامایی رازی کرمان  به منظور انتشار مقالات علمی پژوهشی و برقراری ارتباط با جامعه علمی پرستاری و مامایی به صورت هر دو فصل یک شماره منتشر شده است و در حال حاضر بصورت  فصلنامه  منتشر می شود. بر اساس سیاست های کمیسیون نشریات معاونت تحقیقات و فن آوری وزارت متبوع و با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته، رشته تخصصی تحقیقات کیفی برای ادامه کار این مجله در نظر گرفته شده و با توجه به موافقت اصولی، از نیمه دوم سال ۱۳۹۰ این نشریه با عنوان و رویکرد جدید انتشار خواهد یافت.

با توجه به اهمیت انتشار موضوعات پژوهشی که با رویکرد کیفی و با روش های پدیدار شناسی، تئوری زمینه ای، بوم شناسی، تحقیق تاریخی  و سایر روش های کیفی، تدوین شده اند، از کلیه پژوهشگران عرصه های مزبور دعوت می شود مقالات ارزشمندشان را جهت انتشاز از طریق این مجله ارسال نمایند.

شناسنامه نشریه

نام: مجله تحقیقات کیفی در علوم سلامت

صاحب امتیاز: دانشگاه علوم پزشکی کرمان

مدیر مسئول: دکتر مسعود ریانی