[صفحه اصلی ]   [Archive] [ English ]
:: صفحه اصلي :: درباره نشريه :: آخرين شماره :: تمام شماره‌ها :: جستجو :: ثبت نام :: ارسال مقاله :: تماس با ما ::
صفحه اصلی::
اطلاعات نشریه::
آرشیو مجله و مقالات::
برای نویسندگان::
برای داوران::
ثبت نام و اشتراک::
تماس با ما::
تسهیلات پایگاه::
ارسال مقاله::
::

..
دریافت اطلاعات پایگاه
..
:: اعطای امتیاز علمی پژوهشی به فصلنامه تحقیقات کیفی در علوم سلامت ::

در یکصد و هفتمین جلسه کمیسیون نشریات پزشکی کشور مورخ 16 اردیبهشت 91 به مجله تحقیقات کیفی در علوم سلامت که به صاحب امتیازی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و با همکاری انجمن علمی پرستاری ایران منتشر می شود، امتیاز علمی پژوهشی اعطا شد.

بدینوسیله از کلیه عزیزانی که در دستیابی به این موفقیت تلاش کردند بویژه نویسندگان، داوران و کارشناسان محترم قدردانی می گردد.

امید است با همکاری مولفین محترم و با راهنمایی کاربران عزیز و اعضاء محترم هیئت تحریریه شاهد موفقیت های بیشتر این نشریه باشیم

تسهیلات مطلب
سایر مطالب این بخش سایر مطالب این بخش
نسخه قابل چاپ نسخه قابل چاپ